fbpx

Izveštaj – Održan Money Meetup – Stambeni krediti – 30. oktobar

Još jedan MONEY MEETUP je iza nas uz veliko interesovanje publike.

Na ovom meetupu, 30. oktobra, smo publici približili sve bitne informacije vezano za stambene kredite.
Gosti CEFIN-a su bili Zlatan Haskić, direktor regionalnog centra i Nenad Tadić ispred Erste banke Srbija koji su nam svojim iskustvom i znanjem približili ključne informacije o stambenim kreditima.
Vesna Minić, agent za nekretnine je bila gošća ispred CityExpert agencije za nekretnine, podelila je puno korisnih informacija i predloga u vezi sa kupovinom stana sa posebnim osvrtom na specifičnosti kupovine stana putem stambenog kredita.

Sa gostima je razgovarala Biljana Aleksić iz CEFIN-a.

Money meetup je održan u galerija/hub Papergirl u Beogradu.

Ako se nekad pitaš šta je MONEY MEETUP – to je događaj na kojem na razumljiv način, u opuštenoj atmosferi, bez mistifikacije i tabua pričamo o finansijama, finansijskim proizvodima i novcu.

Ne treba nikakvo predznanje da bi prisustvovala/o, naša ideja je upravo da jednostavno objasnimo i složenije finansijske proizvode.

Ne ulepšavamo finansijske proizvode niti skrivamo njihove mane. Nasuprot. Govorimo o svemu otvoreno, jer smatramo da tako ćeš uspeti da doneseš najbolju odluku koji finansijski proizvod da koristiš ili u koji mix proizvoda da ulažeš.

Prijavi se na mailing listu i budi u toku sa svim aktivnostima CEFIN-a (automatski dobijaš obaveštenja o predavanjima, radionicama vezano za finansije): http://eepurl.com/gegf0P

Scroll to Top