fbpx

Izveštaj – Održan Money Meetup – Penzioni fondovi | 30. maj

Još jedan MONEY MEETUP je iza nas uz veliko interesovanje publike.

Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN) je 30. maja uz podršku DDOR Garant društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom organizovao MONEY MEETUP – Privatna (dobrovoljna) penzija kao investicija – sve što treba da znaš. Na ovom meetupu smo publici približili sve bitne informacije vezano za dobrovoljne penzijske fondove.

Gošća CEFIN-a je bila Jelena Škrbić, regionalna direktorka za prodaju i marketing DDOR Garant društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom koja nam je svojim iskustvom i znanjem približila ključne informacije o dobrovoljnim penzijskim fondovima.

Sa gošćom je razgovarala finansijska savetnica Karolina Herbut, predsednica CEFIN-a.

Money meetup je održan u Papergirl galerija hub u Beogradu.

Ako se nekad pitaš šta je MONEY MEETUP – to je događaj na kojem na razumljiv način, u opuštenoj atmosferi, bez mistifikacije i tabua pričamo o finansijama, finansijskim proizvodima i novcu.

Ne treba nikakvo predznanje da bi prisustvovala/o, naša ideja je upravo da jednostavno objasnimo i složenije finansijske proizvode.

Ne ulepšavamo finansijske proizvode niti skrivamo njihove mane. Nasuprot. Govorimo o svemu otvoreno, jer smatramo da tako ćeš uspeti da doneseš najbolju odluku koji finansijski proizvod da koristiš ili u koji mix proizvoda da ulažeš.

Prijavi se na mailing listu i budi u toku sa svim aktivnostima CEFIN-a (automatski dobijaš obaveštenja o predavanjima, radionicama vezano za finansije): http://eepurl.com/gegf0P

Scroll to Top