fbpx

Izveštaj: Osnivanje, oporezivanje, obaveze privrednih subjekata – Judit Kasaš | Source Hub Biznis akademija 23.11.2018.

23-eg novembra je Judit Kasaš, poreska i poslovna savetnica  predstavila učesnicama određene vrste privrednih subjekata (doo, preduzetnik, a govorila je i o udruženjima koji registruju privrednu delatnost), objasnila način oporezivanja navedenih lica (sa osvrtom na paušalno oporezivanje i vođenje poslovnih knjiga sa i bez isplate lične zarade), osnovne obaveze privrednih subjekata.

Tokom celog dana jedno pitanje polaznica je sledilo drugo, a Judit je detaljno i pitko razrešila svaku dilemu učesnica vezano za poreze i knjigovodstvo, te nismo ni primetile kada je pala noć i došlo vreme da i malo odmorimo.

Sledeća radionica 24-25. novembra posvećena planiranju i upravljanju ličnim i poslovnim finansijama, a naredna 8-9. decembra brendiranju i storytellingu.

Source Hub Biznis akademija 2018 je program obuke kroz koji sa 17 žena (budućih) preduzetnica radimo na razvoju njihove biznis ideje i poslovanja.

Biznis akademija je deo projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih“ u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat realizuje Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ), zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.
Biznis akademija se sprovodi uz partnerstvo sa Source Hub i Centrom za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN).

#biznisakademija #sourcehub #cefin #yes #zensko #preduzetnistvo #giz

Scroll to Top