fbpx

Izveštaj: Lean Canvas radionica – Zoja Kukić | Source Hub Biznis akademija 10.-11.11.2018.

10-og i 11-og novembra 2018. je krenuo radioničarski deo programa Source Hub Biznis akademije kroz koji sa 17 žena (budućih) preduzetnica radimo na razvoju njihove biznis ideje i poslovanja u okviru projekta Podsticanje zapošljavanja mladih – GIZ YEP.

Prvu vikend radionicu je vodila sjajna Zoja Kukić su-osnivačica Startit koja je pomogla učesnicama da kroz Lean Canvas model definišu svoju poslovnu ideju, jedinstvenu vrednost koju nude, nefer prednost koju imaju, a takođe da odredide i ciljnu grupu.

Učesnice su dva dana vredno radile na svojoj poslovnoj ideji kroz Lean Canvas, naučile kako da testiraju svoj proizvod/uslugu kroz “mamin test”, a takođe su definisale i šta je njihov MVP – minimal viable product.

Nema odmaranja ni posle završetka radionice, jer do sledeće radionice učesnice imaju i dosta praktičnih zadataka vezano za njihov biznis. 

Sledeće radionice su 23. novembar o Osnivanju, privrednim subjektima, oporezivanju,  a 24.-25. novembra o vođenju i upravljanju finansijama.

Source Hub Biznis akademija 2018 je program obuke kroz koji sa 17 žena (budućih) preduzetnica radimo na razvoju njihove biznis ideje i poslovanja.

Biznis akademija je deo projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih“ u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat realizuje Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ), zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.
Biznis akademija se sprovodi uz partnerstvo sa Source Hub i Centrom za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN).

#biznisakademija #sourcehub #cefin #yes #zensko #preduzetnistvo #giz

Scroll to Top