fbpx

Izveštaj – Održan Money Meetup – Investicioni fondovi – 19. oktobar Beograd

Još jedan MONEY MEETUP je iza nas sa sjajnom, zainteresovanom publikom.
Na ovom meetupu smo 19. oktobra u Papergirl galerija hubu u Beogradu, predstavili investicione fondove i način ulaganja u iste od A do Ž.

Sa Karolinom Herbut finansijskom savetnicom i konsultantkinjom, predsednicom CEFIN-a, koja je ujedno i posrednica u prodaji investicionih jedinica fondova je razgovarala moderatorka Biljana Aleksić, sekretarka i članica UO CEFIN-a.

Zahvaljujemo se direktoru Ilirika društva za upravljanje investicionim fondovima, Predragu Miloševiću koji nam je svojim odgovorima na manje standardna pitanja pomogao u pripremi meetupa.

Ako se nekad pitaš šta je MONEY MEETUP – to je događaj na kojem na razumljiv način, u opuštenoj atmosferi, bez mistifikacije i tabua pričamo o finansijama, finansijskim proizvodima i novcu.

Ne treba nikakvo predznanje da bi prisustvovala/o, naša ideja je upravo da

jednostavno objasnimo i složenije finansijske proizvode.

Ne ulepšavamo finansijske proizvode niti skrivamo njihove mane. Nasuprot. Govorimo o svemu otvoreno, jer smatramo da tako ćeš uspeti da doneseš najbolju odluku koji finansijski proizvod da koristiš ili u koji mix proizvoda da ulažeš.

Prijavi se na mailing listu i budi u toku sa svim aktivnostima CEFIN-a (automatski dobijaš obaveštenja o predavanjima, radionicama vezano za finansije): http://eepurl.com/gegf0P

 

 

Scroll to Top