fbpx
Money Meetup stambeni krediti 26 april publika 3

Foto Izveštaj – Money Meetup – Stambeni krediti – 26. april Beograd

Money Meetup stambeni krediti 26 april publika 3Foto: deo publike na Money Meetup

Još jedan MONEY MEETUP je iza nas sa sjajnom, zainteresovanom publikom.

Na ovom meetupu, 26-og aprila smo publici približili sve bitne informacije vezano za stambene kredite.
Gosti CEFIN-a su bili Zlatan Haskić, direktor regionalnog centra i Milan Todorović, direktor filijale, ispred Erste banke Srbija koji su nam svojim iskustvom i znanjem približili ključne informacije o stambenim kreditima.
Vesna Minić, agent za nekretnine je bila gošća ispred CityExpert agencije za nekretnine koja je podelila puno korisnih informacija i predloga vezano za kupovinu stana sa posebnim osvrtom na specifičnosti kupovine stana putem stambenog kredita.

Money meetup stambeni krediti 26 april panelistiFoto: Milan Todorović,  Vesna Minić, Zlatan Haskić i Karolina Herbut na Money Meetup: Stambeni krediti

Money Meetup stambeni krediti 26 april publika 1 Foto: deo publike na Money Meetup

Sa gostima je razgovarala Karolina Herbut predsednica CEFIN-a, finansijska savetnica i konsultantkinja, dok je udruženje CEFIN predstavila sekretarka Biljana Aleksić.


Money Meetup stambeni krediti 26 april publika 2Foto: deo publike na Money Meetup

Ako se nekad pitaš šta je MONEY MEETUP – to je događaj na kojem na razumljiv način, u opuštenoj atmosferi, bez mistifikacije i tabua pričamo o finansijama, finansijskim proizvodima i novcu.

Ne treba nikakvo predznanje da bi prisustvovala/o, naša ideja je upravo da jednostavno objasnimo i složenije finansijske proizvode.

Ne ulepšavamo finansijske proizvode niti skrivamo njihove mane. Nasuprot. Govorimo o svemu otvoreno, jer smatramo da tako ćeš uspeti da doneseš najbolju odluku koji finansijski proizvod da koristiš ili u koji mix proizvoda da ulažeš.

Hvala Impact HUB Beograd na ustupljenom prostoru!

Ovde možeš da pogledaš kada je sledeći money meetup.

Scroll to Top
Scroll to Top