fbpx
Money Meetup Investicioni fondovi Investiciona politika

Foto Izveštaj – Money Meetup – Investicioni fondovi – 29. mart Beograd


Foto: Karolina Herbut govori o naknadama na Money Meetup: Investicioni fondovi

Još jedan MONEY MEETUP je iza nas sa sjajnom, zainteresovanom publikom.
Na ovom meetupu smo 29. marta u Startit centru Beograd predstavili investicione fondove i način ulaganja u iste od A do Ž.

Sa Karolina Herbut finansijskom savetnicom i konsultantkinjom, predsednicom CEFIN-a, koja je ujedno i posrednica u prodaji investicionih jedinica fondova je razgovarala moderatorka Biljana Aleksić, sekretarka i članica UO CEFIN-a.

Money meetup Investicioni fondovi naknade

Money Meetup Investicioni fondovi Investiciona politikaFoto: Karolina Herbut govori o vrstama fondova i investiocioj politici na Money Meetup: Investicioni fondovi

Zahvaljujemo se direktoru Ilirika društva za upravljanje investicionim fondovima, Predragu Miloševiću koji nam je svojim odgovorima na manje standardna pitanja pomogao u pripremi meetupa.

Ako se nekad pitaš šta je MONEY MEETUP – to je događaj na kojem na razumljiv način, u opuštenoj atmosferi, bez mistifikacije i tabua pričamo o finansijama, finansijskim proizvodima i novcu.

Ne treba nikakvo predznanje da bi prisustvovala/o, naša ideja je upravo da jednostavno objasnimo i složenije finansijske proizvode.

Ne ulepšavamo finansijske proizvode niti skrivamo njihove mane. Nasuprot. Govorimo o svemu otvoreno, jer smatramo da tako ćeš uspeti da doneseš najbolju odluku koji finansijski proizvod da koristiš ili u koji mix proizvoda da ulažeš.

Hvala Startit Centar Beograd na ustupljenom prostoru!

Vidimo se na narednom meetupu o stambenim kreditima 26. aprila u 18h u Impact HUB Beograd, Makedonska 21.

Leave a Comment

Scroll to Top