fbpx
Finansijski meetup Pančevo novembar 2017 predstavljanje

Foto Izveštaj – Finansijski Meetup – Upravljanje ličnim finansijama – 14. novembar Pančevo

Finansijski meetup Pančevo novembar 2017 predstavljanje
Foto:  Na početku meetupa Deniz Hoti predstavlja Connecting, a Karolina Herbut CEFIN

Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje i Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting su organizovali prvi meetup posvećem upravljanju ličnim finansijama 14. novembra u klubu Coupe u Pančevu.

Moderator i domaćin ispred Connecting, Deniz Hoti, osnivač Connecting-a se pobrinuo o sjajnoj organizaciji, a predavanje uz aktivno učestvovanje publike je držala Karolina Herbut finansijska savetnica i poslovna konsultantkinja.

Finansijski meetup Pančevo novembar 2017 uvod

Finansijski meetup Pančevo novembar 2017
Foto: Uvodni deo – upoznavanje i zapisivanje naših finansijskih izazova

Ako se nekad pitaš šta je MONEY MEETUP – to je događaj na kojem na razumljiv način, u opuštenoj atmosferi, bez mistifikacije i tabua pričamo o finansijama, finansijskim proizvodima i novcu.

Ne treba nikakvo predznanje da bi prisustvovala/o, naša ideja je upravo da jednostavno objasnimo i složenije finansijske proizvode.

Ne ulepšavamo finansijske proizvode niti skrivamo njihove mane. Nasuprot. Govorimo o svemu otvoreno, jer smatramo da tako ćeš uspeti da doneseš najbolju odluku koji finansijski proizvod da koristiš ili u koji mix proizvoda da ulažeš.

Hvala klubu Coupe na ustupljenom prostoru i Connectingu za organizaciju!

 

Scroll to Top