fbpx

Izveštaj: Brending i storytelling – Aleksandra Petrovski | Source Hub Biznis akademija 8.-9.12.2018.

 

8-og i 9-og decembra je Aleksandra Petrovski, stručnjakinja za brending, približila polaznicama kako da na najbolji način predstave svoj proizod/uslugu, a ujedno i sebe.
Ovaj vidend je obuhvatio puno korisnih vežbi i prezentacije, što je mnogo pomoglo učesnicama da bolje promovišu i lakše prodaju svoje proizvode i usluge.
Source Hub Biznis akademija 2018_Aleksandra Petrovski 3 Source Hub Biznis akademija 2018_3 Source Hub Biznis akademija 2018_Jelena Andrijana Source Hub Biznis akademija 2018_4 Source Hub Biznis akademija 2018_5 Source Hub Biznis akademija 2018_Sanja Gordana Source Hub Biznis akademija 2018_Dunja Vesna


Koliko može da se napreduje uz intenzivan rad i podršku grupe pokazuju i proizvodi koji u ovoj formi pre mesec i po dana nisu postojali
Šta će ove devojke tek da urade do sledece godine! 

Na fotografiji iznad:
džem od maline, proizvodi Jelena Popovic
unikatna ručno rađena sveća sa jedinstvenim blendom mirisa i uz pucketavi fitilj , proizvodi Aleksandra Stojanov

Proizvode možete naručuti, idealni su za poklone. Javite nam se u poruci i povezaćemo vas sa proizvođačicama.

Sa ovom radionicom je i završen prvi ciklus Source Hub Biznis akademije.

Source Hub Biznis akademija 2018 je program obuke kroz koji sa 17 žena (budućih) preduzetnica radimo na razvoju njihove biznis ideje i poslovanja.

Biznis akademija je deo projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih“ u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat realizuje Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ), zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.
Biznis akademija se sprovodi uz partnerstvo sa Source Hub i Centrom za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN).

#biznisakademija #sourcehub #cefin #yes #zensko #preduzetnistvo #giz

Scroll to Top
Scroll to Top