fbpx

Source Hub

O Source Hub

Source Hub u Malom Iđošu je oaza u ruralnoj sredini sa prostorom za organizaciju događaja, coworking, edukacije i sastanke gde zajednički radimo na razvoju finansijske održivosti poslovanja preduzetnica/ka i pravnih lica kroz radionice o finansijama, poslovanju i mentorsku podršku.

Možeš da dođeš u mirno okruženje na 2-3 ili više dana i da uz radionice i mentorsku podršku zajednički radimo na planiranju tvojih ličnih i firminih finansija + da uživaš u opuštenoj atmosferi.
Takođe nudimo opciju da registruješ svoj posao na našoj adresi (virtuelnu kancelariju).

Source Hub ujedno nudi smeštaj za digitalne nomade i svakog ko želi da radi i provede neko vreme u prirodnom okruženju, gde može da uživa u čarima seoskog turizma.

Source Hub coworking area 1

Kroz različita predavanja i povezivanje urbanih i ruralnih preduzetnica/ka uticaćemo na osnaživanje lokalne zajednice, razvoj preduzetništva i ekonomsko osnaživanje, sa posebnim naglaskom na osnaživanje žena.

Edukativni i poslovni programi ću biti upotpunjeni odgovarajućim kulturno-zabavnim sadržajem kao što su filmske projekcije, izložbe, kuvanje i druženja.

Nakon pokretanja Source Hub-a pokrenuta je i naša Biznis Akademija: program obuka i mentorstva koja polaznike priprema za pokretanje i vođenje sopstvenog biznisa kao i nalaženje izvora finansiranja.

Više informacija možeš naći na Facebook stranici ili nas kontaktiraj.

Scroll to Top