fbpx
Vebinar Finansijskim planom do uspeha najava Centar za mame

Vebinar – Finansijskim planom do uspeha

Da li ga stvarno nemamo dovoljno ili jednostavno ne umemo sa novcem? Da li boljim planiranjem možemo da izguramo mesec bez dodatnog zaduživanja? Kako da planiramo svoje finansije? Kako da štedimo i kako da uskladimo primanja i troškove?
Pridružite nam se na vebinaru “Finansijskim planom do uspeha” na kojem ćemo baš odgovarati na ova pitanja, u ponedeljak, 17-og septembra u 20:30.

Pričaćemo o našem odnosu ka finansijama, o kreiranju finansijskog plana, definisanju ciljeva, planu otplate i naplate dugova, kako da pratimo i kategorizujemo troškove i prihode, kako da definišemo i ostvarimo ciljeve, kako da se rešimo dugova i kako da ih naplatimo, kako da kreiramo finansijski plan i budžet, kako da uskladimo primanja i troškove.

Vebinar će držati predsednica CEFIN-a, Centra za finansijsku edukaciju i osnaživanje; finansijska savetnica i poslovna konsultantkinja Karolina Herbut koja će sa vama podeliti praktične savete za uštedu, kao i savete za smanjenje troškova i povećanje primanja i dosta korisnih informacija o štednji i investiranju.

Vebinar je besplatan, a prijave su na http://zamame.rs/finansijskim-planom-do-uspeha/
Kada se registrujete dobićete link preko kog možete pratiti vebinar.
Tokom i posle vebinara možete postavljati pitanja.

Vebinar organizuje Centar za mame, organizacija za prava mama o čijem radu se više možete informisati na www.centarzamame.rs, www.maminaprodavnica.rs i www.zamame.rs

Prijavite se i zabeležite ovaj važan datum. Vidimo se na vebinaru!

Scroll to Top