fbpx
TriP igra CDOP

Igra TriP – učenje o društvenom preduzetništvu uz igru u okviru Svetske nedelje novca

TriP igra CDOP

U okviru Svetske nedelje novca (Global Money Week), Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN) i Centar za društveno odgovorno preduzetništvo (CDOP) uz podršku Startit Centar Beograd organizuju:

Igranje TriP društvene igre o socijalnom preduzetništvu u ponedeljak, 12. marta od 17:30 – 20:00 u Startit Centar Beograd, Savska 5, Beograd.

 

O društvenoj igri TriP – People, Profit, Planet

Igru TriP je kreirao Centar za društveno odgovorno preduzetništvo i igra se bazira na 3 (tri) P modelu – People, Profit, Planet – odnosno ljudi, profit, planeta.

Suština je da koristeći poslovni model stvarate profit koji koristite za rešavanje društvenih problema na održiv način koji brine o našoj planeti.

Ovu igru mogu igrati i iskusni i neiskusni u poslovanju, ali ona je pre svega namenjena svima koji:
– imaju ideju koja povezuje profit, ljude i ekologiju, a ne znaju odakle i kako da počnu sa njenom realizacijom;
– su već počeli da stvaraju svoju priču, ali se osećaju izgubljeno ili zaglavljeno;
– već imaju biznis ali žele da kroz svoj posao pomognu društvu ili planeti ali ne znaju kako;

Igra „TriP“ vodi igrača kroz različite faze i situacije pri vođenju preduzeća, i upoznaje ga s osnovama društvenog poslovanja.

Više o igri možeš da saznaš na: http://cdop.rs/trip/

 

Ko može da učestvuje?

Bilo ko od 12-77  godina.

Jedino je važno da te zanima preduzetništvo i da želiš da saznaš više o društvenom preduzetništvu.

 

Svetska nedelja novca

Organizuje se u celom svetu od 12 do 18. marta na inicijativu Međunarodnog pokreta za finansijsku edukaciju dece i omladine (CYFI).
Svetska nedelja novca predstavlja akciju čiji su ciljevi edukacija dece i omladine o novcu, štednji, preduzetništvu i sličnim temama.

 

Organizator događaja:

CEFIN – Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje je udruženje čiji je cilj da poveća finansijsku pismenost građana kroz različite programe finansijske edukacije, utiče na ekonomsko osnaživanje, promoviše preduzetništvo i rodnu ravnopravnost.

Kreator igre i moderator:

CDOP – Centar za društveno odgovorno preduzetništvo je organizacija koja ima za glavni cilj da stalno prepoznaje društveno odgovorne preduzetničke ideje, pojedince i organizacije koje aktivno podržava kroz svoje edukativne i razvojne aktivnosti i time postiče društvo i pojedince u ostvarivanju kreativnih, društveno odgovornih i održivih ideja i projekata.

 

Partner događaja:

SEE ICT – Startit Centar Beograd

Događaj je besplatan. Prijava je obavezna, zbog ograničenog broja mesta. 
Maksimalni broj učesnika/ca: 24

Prijavi se ovde:

Leave a Comment

Scroll to Top