fbpx
Money Meetup Penzioni fondovi panel

Foto Izveštaj – Money Meetup – Penzioni fondovi – 27. februar Beograd

 

Money Meetup Penzioni fondovi panel
Foto: Sanja Marčeta Ivaneža i Karolina Herbut na Money Meetup: Privatna penzija

Još jedan MONEY MEETUP je iza nas sa sjajnom, zainteresovanom publikom.

Na ovom meetupu, 27-og februara u Impact HUB Belgrade smo predstavili kako može da ti koristi uplata u privatne penzione fondove i objasnili sistem funkcionisanja privatnih penzionih fondova od A do Ž.

Money Meetup Penzioni fondovi

Foto: Sanja Marčeta Ivaneža i Karolina Herbut na Money Meetup: Privatna penzija

Sa Sanjom Marčeta Ivaneža, regionalnom direktorkom DDOR Garant društva za upravljanje penzionim fondovima je razgovarala  Karolina Herbut predsednica CEFIN-a, finansijska savetnicom i konsultantkinjom.

 

Money Meetup Penzioni fondovi poreske olakšice

Foto:  Karolina Herbut predstavlja poreske olakšice prilikom uplata u privatnu penziju na Money Meetup: Privatna penzija

Ako se nekad pitaš šta je MONEY MEETUP – to je događaj na kojem na razumljiv način, u opuštenoj atmosferi, bez mistifikacije i tabua pričamo o finansijama, finansijskim proizvodima i novcu.

Ne treba nikakvo predznanje da bi prisustvovala/o, naša ideja je upravo da jednostavno objasnimo i složenije finansijske proizvode.

Ne ulepšavamo finansijske proizvode niti skrivamo njihove mane. Nasuprot. Govorimo o svemu otvoreno, jer smatramo da tako ćeš uspeti da doneseš najbolju odluku koji finansijski proizvod da koristiš ili u koji mix proizvoda da ulažeš.

Hvala Impact HUB Beograd na ustupljenom prostoru!

Money Meetup Penzioni fondovi publika
Foto: deo publike na Money Meetup: Privatna penzija

Leave a Comment

Scroll to Top